Bosch Car Service als u het beste wilt voor uw klanten én uw bedrijf

Bosch Car Service is een wereldwijd, merkonafhankelijk full service-werkplaatsconcept van Bosch. In 1921 opende de eerste Bosch-service zijn deuren in Hamburg. In 1999 opende de eerste Bosch-service werkplaats in Nederland. In de afgelopen 100 jaar is er veel kennis opgedaan en is Bosch Car Service in Nederland uitgegroeid tot een werkplaatsformule met meer dan 425 leden.

Als onderdeel van Bosch kent Bosch Car Service diverse voordelen. Bosch maakt bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert deze aan nagenoeg alle autofabrikanten voor de eerste montage. Door de nauwe samenwerking met Bosch bent u altijd op de hoogte van, en heeft u toegang tot, de laatste technische ontwikkelingen. Bosch Car Service heeft ook veel te bieden op het gebied van e-mobility. Zo is er een eigen laadpaal beschikbaar en worden er diverse trainingen aangeboden rondom e-mobility, zoals de training veilig werken aan e-voertuigen.

Als Bosch Car Service conceptpartner ontvangt u technische ondersteuning via de technische hotline, wordt er door middel van trainingsdagen de kennis in de werkplaats op peil gehouden en besteden we aandacht aan de aftersales en de werkplaatsactiviteiten van het autobedrijf. U wordt ondersteund in de marketing en u heeft toegang tot de Marketing Toolkit, boordevol marketingmaterialen. Daarnaast hecht Bosch Car Service veel waarde aan het behoud van de individuele bedrijfsvoering van uw bedrijf.

Bosch Car Service heeft met diverse partners meerdere serviceproducten ontwikkeld, zoals een autoverzekering, autofinanciering, Excellent Garantie en de Bosch Car Service Pechhulp. Het aanbod van deze serviceproducten maakt het full-service werkplaatsconcept compleet.

Formulekiezer support card

81%

Marketing index

83%

Techniek index

88%

Organisatie support index

67%

New business index

De 10 van Bosch Car Service

 • Landelijke marketing (o.a. radiospot op nationale zenders)
 • Eigen deelnemerswebsite
 • Full-service werkplaatsconcept inclusief serviceproducten. Van Excellent Garantie tot een autofinanciering.
 • Technische trainingen en ondersteuning door Bosch
 • Compleet EV pakket (Technische & commerciële trainingen, marketing)
 • Marketing Toolkit boordevol marketingmaterialen
 • Deel uit maken van een concept met behoud van individuele bedrijfsvoering
 • Beschikking tot de meest recente autosoftware en software-updates
 • Sterke partners en zorgvuldig bepaalde netwerkleveranciers
 • Samenwerking met grote lease & fleet maatschappijen + een lease & fleet afsprakenplanner

Formulefacts

 • Netwerkomvang428 (per 02-03-2022)
 • Eigendom vanRobert Bosch BV
 • GrossiersrelatieBosch First Supplier netwerk
 • Entree fee€ 1130
 • Maandfee€ 306
Michiel Frijters
Michiel FrijtersConcept Manager

Bosch Car Service is een netwerk dat zich richt op de ervaring van de klant en de klantbeleving. Met Bosch Car Service richten we ons tot universele garagebedrijven die deel willen uitmaken van Bosch én tegelijkertijd hun individuele bedrijfsvoering willen behouden.

Daarnaast investeert een Bosch Car Service autobedrijf in het volgen van opleidingen ontwikkeld door Bosch, het gebruik van Bosch- diagnoseapparatuur en -software en een herkenbare uitstraling. Er wordt veel aandacht besteed aan de kennis in de werkplaats. Door middel van kwaliteitsaudits wordt de kennis en de kwaliteit in de werkplaats getoetst.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze Concept Adviseurs.

Disclaimer: de inhoud van deze presentatie pagina, met uitzondering van de formulekiezer index card, is samengesteld door de betreffende garageformule volgens door Formulekiezer vastgestelde lay-out. Formulekiezer en Automotive Retail Support zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de op deze pagina vermelde gegevens. Deze verantwoordelijkheid berust geheel bij de betreffende garageformule.
Ga naar de bovenkant