AutoFirst biedt u een heldere formule met een landelijk dekkend netwerk.

Door inkoopkracht en marketing slagkracht te bundelen heeft u als AutoFirst ondernemer alle vrijheid zich bezig te houden met het belangrijkste in uw bedrijf, namelijk uw klant! Het motto: Geen gedoe, goed geregeld.

In het meest recente BOVAG ROSA onderzoek onder alle grote garageformules in Nederland heeft AutoFirst een algemeen rapportcijfer van 8,3 mogen ontvangen van zijn actieve deelnemers. Op het onderwerp behoud zelfstandig ondernemerschap zelfs een 8,6!

U bent als AutoFirst garage een lokaal sterke speler en biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Door het nauwe contact met uw grossier beschikt u als AutoFirst over het breedste en diepste assortiment, up-to-date trainingen, technische informatie en kunt u altijd snel schakelen als u ergens behoefte aan heeft. U bent specialist in onderhoud, reparatie en Apk-keuringen en voert uw werkzaamheden uit met de zekerheid van BOVAG-garantie.

Als AutoFirst garagist bent u nuchter & no-nonsense en u weet met uw warme persoonlijkheid en persoonlijke benadering uw klanten en uw medewerkers echt aan aan uw bedrijf te binden. U bent een harde werker die niet moeilijk doet als het makkelijk kan en neemt uw omgeving mee in uw familiegevoel.

AutoFirst opereert lokaal in een landelijk netwerk. Als relatieve nieuwkomer én snelgroeiende garageformule worden AutoFirst garagebedrijven uitstekend beoordeeld door consumenten op het reviewplatform van Klantenvertellen.nl. Dit komt doordat de AutoFirst ondernemers door hun formule en grossiers optimaal ontzorgd worden, zodat zij klantgericht kunnen werken.  Met gemiddeld een 8,7 over meer dan 28.000 beoordelingen, met recht iets om trots op te zijn!

Formulekiezer support card

75%

Marketing index

57%

Techniek index

56%

Organisatie support index

50%

New business index

De 10 van AutoFirst

 • Professionele uitstraling, met behoud van uw identiteit. Een AutoFirst garage ziet er professioneel uit, maar u behoudt als AutoFirst garagist uw identiteit.
 • Het vertrouwen van een grote formule, maar dan wel lokaal en warm. We zijn een nationale keten, maar in uw bedrijf voel je dat niet. Thuiskomen, met het vertrouwen en voordeel van een grote keten.
 • Support. AutoFirst ondersteunt, onderhoudt en ontzorgt. AutoFirst biedt echte support. In de breedste zin van het woord. Het liefst zijn wij het probleem nog voor. Dan zijn we echt van waarde.
 • Ondernemerschap. In het meest recente BOVAG ROSA onderzoek onder alle grote garageformules in Nederland heeft AutoFirst een 8,7 gescoord op behoud van uw ondernemerschap.
 • Klantenwerving. AutoFirst biedt marketing met een lokale inslag. Waar mogelijk staat u met uw team zelf in de hoofdrol.
 • Klantenbinding. Naast marketing biedt AutoFirst ondersteuning naar keuze, waarmee u uw klanten bindt. Onder meer met Pechhulppas, Private lease en EV concepten.
 • Klantenwaardering. AutoFirst garages worden door de consument met maar liefst een 9,2 op Klantenvertellen.nl bekroond.
 • Gemak. Conversie gerichte eigen website, met onderhoud, Klantenvertellen.nl review tool, lopende campagnes, occasionpagina én offertemodule aftersales
 • Zekerheid. AutoFirst is bij BOVAG aangesloten en biedt de consument de zekerheid van goed onderhoud, dankzij de opleidingen van Automotive Academy en Koskamp Opleidingen.
 • Geen gedoe, Goed geregeld!

Formulefacts

 • Netwerkomvang148 (per 22-02-2022)
 • Eigendom vanStichting AutoFirst Nederland
 • GrossiersrelatieFource en Koskamp Automaterialen
 • Entree fee€ 450
 • Maandfee€ 350
 Rogier Roet - Formulemanager NL
Rogier Roet - Formulemanager NLVier regio Formulemanagers: Joyce Bruntink, Dennis Laman, Marco Vink en John Dirrix

AutoFirst is een helder merk met een landelijk dekkend netwerk van 148 vestigingen en de ambitie om samen met u verder te groeien. Sluit u aan?

Door ze veel zorgen uit handen te nemen hebben onze ondernemers meer vrijheid om zich bezig te houden met het belangrijkste in hun bedrijf: de klant.

Wij geloven in een lokaal georiënteerde aanpak, met landelijke slagkracht om voor u de juiste afspraken te realiseren. Ons motto? Geen gedoe, Goed geregeld!

Meer weten? Neem contact op met uw LKQ Fource of Vrooam grossier, of direct met één van de Regio Formulemanagers via de AutoFirst website.

Disclaimer: de inhoud van deze presentatie pagina, met uitzondering van de formulekiezer index card, is samengesteld door de betreffende garageformule volgens door Formulekiezer vastgestelde lay-out. Formulekiezer en Automotive Retail Support zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de op deze pagina vermelde gegevens. Deze verantwoordelijkheid berust geheel bij de betreffende garageformule.
Ga naar de bovenkant