Formule Advies

Bent u reeds actief met “universeel onderhoud” en is de overweging om bij een Formule aan te sluiten actueel? Met onze dienst Formule Advies brengen we de behoeften binnen uw bedrijf aangaande service en diensten in kaart. Ook kijken we naar de regionale dekking en beschikbaarheid van formules.

Waarom Formule Advies?

De ondersteuning van garageformules omvat in algemene zin de volgende aandachtsgebieden:

  1. Marketing
  2. Techniek
  3. Organisatie
  4. Diensten

Echter, de wijze waarop hier invulling wordt gegeven verschilt in grote mate. Enkele voorbeelden: waar de ene Formule een volledige website voor u faciliteert beperkt zich dat bij een ander tot het vermelden van uw bedrijfsgegevens op een overzichtspagina. Of, kijkend naar organisatie, er zijn Formules waar (financiële) bedrijfsvergelijkingen vast onderdeel zijn van de organisatiesupport terwijl bij anderen het bedrijfsadvies zich beperkt tot een aantal bezoeken van de accountmanager.

Wat is voor u / uw bedrijf belangrijk?

Dat is waar het om gaat bij het aansluiten bij een Formule. Alle Formules bieden toegevoegde waarde. De best passende Formule daarentegen voorziet u van service en diensten die werkelijk waarde aan úw bedrijf toevoegen. Samen met u brengen we die behoeften, voor de vier benoemde aandachtsgebieden, voor uw bedrijf in kaart. Daarbij stellen we een handig overzicht voor u op, welke u in de gesprekken met Formules zelf helpt om de juiste vragen te stellen en keuzes te kunnen maken.

Met die uitkomsten kunt u gericht de gesprekken met de Formules van uw voorkeur aangaan. Als daar uit blijkt dat de best passende Formule in bijvoorbeeld 75% van de behoeften kan voorzien, weet u ook dat u de overige 25% op andere wijze moet invullen. Daarmee is tevens een redelijke inschatting te maken van de kosten die aansluiting bij een Formule en de elders af te nemen diensten met zich mee brengen. Wat in de praktijk ook heel goed een besparing zou kunnen betekenen ten opzichte van uw huidige situatie.

Wat omvat het Formule Advies?

  • Een uitgebreide inventarisatie van uw bedrijfssituatie voor de vier genoemde aandachtsgebieden.
  • Een dekkingsoverzicht van de Formules van uw voorkeur.
  • Een checklist om te gebruiken in de gesprekken met de Formules zelf. Optioneel kunnen we ook samen met u deze gesprekken aangaan.

Het tarief voor Formule Advies bedraagt € 1350,-. Hiermee bespaart u zichzelf veel tijd en bent u in staat op basis van feiten de beste keuze voor uw bedrijf te maken.

Formule Advies aanvragen
Uw adviseurs