Ingaande 17 december 2018 is Premio Banden + Autoservice toegevoegd aan de kiezer. Premio is eigendom van Goodyear Dunlop Retail Partners en richt zich conceptmatig op zowel banden als full-service onderhoud.

De formule richt zich primair op autobedrijven zonder verkoopactiviteiten. Deelnemers kunnen rekenen op een brede support op het vlak van inkoop, verkoop, IT-systemen en bedrijfsadvies. De formule biedt de franchisenemers o.a. bandenservice SLA’s met fleet- en leasemaatschappijen. Met het eigen -verplichte- IT systeem gekoppeld aan FleetOnlineSolutions (centrale facturatie/ ROB) wordt de administratieve last tot het minimum beperkt.

Qua huisstijl is er één standaard die voor alle deelnemers geldt. Er wordt geen rekening gehouden met beperkingen die in geval van dealers soms worden opgelegd door importeurs, waardoor het voor merkdealers niet altijd mogelijk is om aan te sluiten.

Voor meer informatie zie www.premio.nu