Binnen de Formulekiezer filteren we op entree- en maandfee. Dat doen we om ondernemers die zich willen aansluiten bij een formule bewust te maken van het feit dat een dergelijke keuze financiële verplichtingen met zich meebrengt.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat het belangrijker is te weten welke services en diensten zijn inbegrepen in deze fees. En in hoeverre u daar als ondernemer behoefte aan heeft. Als de behoeften van uw bedrijf aanmerkelijk verschillen van hetgeen geboden wordt is te rekenen op additionele kosten. Andersom kan een dienstenpakket dusdanig breed zijn dat door aansluiting bij een formule direct een kostenbesparing is te realiseren. Middels de Merkdealer Transitie Scan kunnen we de behoeften voor uw bedrijf helder in kaart brengen waarmee u meer nauwgezet uw afweging kunt maken.

Niet alle formules zijn even “open” over de inhoud van het dienstenpakket. Daarbij zijn er formules waarbij de inhoud van het diensten pakket per regio verschilt. Daarentegen zijn er ook Formule-managers geweest die bij ons hebben aangedrongen juist die toegevoegde waardes inzichtelijk te maken en hebben die informatie reeds met ons gedeeld. We voorzien dan ook een uitbreiding van Formulekiezer in de toekomst.