Het Requal Erkend Reparateur garage concept is bedoeld voor het garagebedrijf dat met behoud van de eigen identiteit ondersteuning wenst op het gebied van marketing, techniek en opleidingen.

Requal is een private label onderdelen met 13 productlijnen en een dekking van 90% van het Nederlandse wagenpark. De kwaliteit is origineel maar de prijs aanzienlijk lager. Een voordeel voor iedereen en met name voor de consument. Deze unieke productlijn is exclusief te krijgen bij de Requal grossier. De productlijn is de basis voor het garageconcept Requal Erkend Reparateur.

Naast de verkoop van de Requal onderdelen voegt de ondernemer services en support toe aan zijn bedrijf en bouwt hiermee tevens aan een lange termijn samenwerking met zijn lokale en vertrouwde Requal grossier. Samen sterker de toekomst in en met aandacht voor de ondernemer en het bedrijf een solide basis bouwen voor groei in klanten, techniek en rendement.

Basis services zijn; technische data, Requal pechhulp, periodieke lokale marketing acties en social media support. Persoonlijke website en technische trainingen. Modules die gekozen kunnen worden zijn; Requal Connect, rendementsadvies, marketing services, pandaankleding en promotie materiaal.

Formulekiezer score card

33%

Marketing index

31%

Techniek index

56%

Organisatie support index

0%

New business index

Formule highlights Requal Erkend Reparateur

  • Requal is een private label onderdelen met 13 productlijnen en een dekking van 90% van het Nederlandse wagenpark.
  • Samen sterker de toekomst in en met aandacht voor de ondernemer en het bedrijf een solide basis bouwen voor groei in klanten, techniek en rendement.
  • Basis services zijn; technische data, Requal pechhulp, periodieke lokale marketing acties en social media support, persoonlijke website en technische trainingen
  • Modules die gekozen kunnen worden zijn; Requal Connect, rendementsadvies, marketing services, pandaankleding en promotie materiaal.

Formulefacts

  • Netwerkomvang40 (per 15-04-2020)
  • Eigendom vanDoyen Auto Nederland
  • GrossiersrelatieRequal grossiers
  • Entree fee€ 0
  • Maandfee€ 125
Hanno Brinkman
Hanno BrinkmanFormule manager

Hanno Brinkman is de formule manager voor de Requal Erkend Reparateurs. Samen met Froukje Schellekens vormen ze het Requal team. Ze ondersteunen de leden met oog voor de ondernemer en het bedrijf.  Hanno Brinkman is met zijn ervaring binnen de automotive aftermarket een man met kennis van zaken.

Hanno:”Het concept werkt net zoals Doyen Auto ook met zijn grossiers werkt. Met oog voor de persoon achter het bedrijf. Het is niet alleen zenden maar ook luisteren en samen op zoek gaan naar de manier waarop we op de lange termijn kunnen blijven samenwerken met groei voor iedereen. We denken niet in hokjes en processen maar in mogelijkheden en kansen.”

Disclaimer: de inhoud van deze presentatie pagina, met uitzondering van de formulekiezer score card, is samengesteld door de betreffende garageformule volgens door Formulekiezer vastgestelde lay-out. Formulekiezer en Automotive Retail Support zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de op deze pagina vermelde gegevens. Deze verantwoordelijkheid berust geheel bij de betreffende garageformule.
Ga naar de bovenkant