Autovakmeester brengt u voordelen

Wilt u ook Autovakmeester worden? Auto-vak-meester, eigenlijk spreekt het voor zich. U bent een lokale vakman. Daarnaast heeft u een eigen werkplaats en een professioneel team. Oftewel geen reden om uw zelfstandigheid op te geven, maar toch heeft u wel behoefte aan ondersteuning. Alleen wilt u zich voorbereiden op de toekomst. De toekomst van morgen, van volgend jaar en de komende tien jaar. Zo kunnen uw klanten blijven rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel onafhankelijk blijven als onderdeel van een grotere formule. Dat is namelijk slim ondernemen!

Aangezien de garageformule onderdeel is van PartsPoint Group, bent u daarmee in goede handen. Zij zijn immers de stabiele partner in de Nederlandse auto-industrie.

Autovakmeester helpt u juist onafhankelijk te blijven. Maar bieden u ook onder andere technische ondersteuning voor ieder merk, gunstige inkoopvoorwaarden en moderne technieken. In combinatie met regionale samenwerkingsverbanden tussen vakbroeders. Bij ons blijft u eigen baas, maar lift u toch mee op de voordelen en ondersteuning van een sterk merk. Middels onderbouwde, strategische marketing; zowel landelijke als regionale campagnes. Met alle middelen in handen om uw klanten vakkundig evenals professioneel te helpen. Plus keiharde garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties. Elke auto is in goede handen van een Autovakmeester.

Formulekiezer score card

74%

Marketing index

72%

Techniek index

78%

Organisatie support index

49%

New business index

De 10 van Autovakmeester

  • 24 maanden internationale garantie op zowel onderdelen als reparaties

  • Technische data, ondersteuning en training (TECH360)

  • Website met o.a. occasions en consumenten reviewtool. Door u te personaliseren. Inclusief contentbeheer.

  • Evenementen promotie

  • Europese pechhulp en klantenkaart.

  • Marketingsupport landelijk, regionaal en lokaal.

  • Inkoopvoordeel (ook facilitaire zaken, afvalverwerking, energie, telefonie etc.)

  • Marketingportal vol met gepersonaliseerd marketingmateriaal

  • Intranet (via een app – online contact met andere leden)

  • Optioneel: private lease, WESP en Leaseprof.

Formule facts

Ton Sieljes
Ton SieljesFormulemanager
Alle feiten en voordelen van de Autovakmeester heeft u nu ongetwijfeld tot zich genomen. Geen concept met een betere prijs-kwaliteitsverhouding zo denken wij. Maar ik vertel u graag meer. Over de organisatie en de mensen achter dit prachtige concept. Want daar draait het om. Neem gerust contact op voor een persoonlijke afspraak!
Disclaimer: de inhoud van deze presentatie pagina, met uitzondering van de Formulekiezer score card,  is samengesteld door de betreffende Garageformule volgens door Formulekiezer vastgestelde lay-out en tekstomvang. Formulekiezer en Automotive Retail Support zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de op deze pagina vermelde gegevens. Deze verantwoordelijkheid berust geheel bij de betreffende Garageformule.