Formulekiezer is een dienst van Automotive Retail Support B.V.

Automotive Retail Support, kortweg ARS, is een jonge onderneming met een lange historie in Automotive. Voor de specifieke diensten Formule Oriëntatie en Formule Advies zijn onder vermelde adviseurs u graag van dienst. Zij vormen het basisteam van Automotive Retail Support.

Naast deze specifieke adviesdiensten is Automotive Retail Support in brede zin actief met het ondersteunen van autobedrijven. Autobedrijven in dit kader zijn zowel (multi- en monobrand) merkdealers als merk-onafhankelijke autobedrijven. De ondersteuning richt zich op het langer binden van bestaande klanten, optimaliseren van klantwaarde en klantentevredenheid alsmede het vinden van nieuwe klanten.

De support mogelijkheden omvatten naast Formule Oriëntatie en – Advies ook data-analyse, benchmarking, online-& offline marketing, organisatieadvies en training/coaching van management en medewerkers hierbij. Het vaste team van Automotive Retail Support werkt hierbij nauw samen met een aantal zelfstandige vakspecialisten in haar netwerk.

Postbus 55
1906 ZH Limmen

072-210 02 11

www.arsgroep.nl
info@arsgroep.nl

Wij zijn u graag van dienst met Formule Oriëntatie en/of Formule Advies:

Boudewijn Finson
Boudewijn Finson
Ervaring
Sales-, Aftersales- en Marketing management

Voorheen
Algemeen directeur Mitsubishi NL; Algemeen directeur Daewoo NL; Directeur Juffermans Support

Huidig
Senior adviseur Automotive Retail Support

ing. Nico J. Treur
ing. Nico J. Treur
Ervaring
Aftersales Management, Garageformule management, Aftersales marketing

Voorheen
Aftersalesmanager Motorhuis; Business Development manager Markeur; Formulemanager AD Autobedrijf NL; Manager Business Development i-motive.

Huidig
Mede-eigenaar/bedrijfsadviseur Automotive Retail Support.